Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادخداصادقی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا محل استقرار این تیم ها را در شرایط فعلی در شهرستان های رودبارجنوب و قلعه گنج اعلام و بیان کرد:  هفت تیم بهداشتی شامل ۲ تیم از دانشگاه علوم پزشکی کرمان و پنج تیم از علوم پزشکی جیرفت در جنوب کرمان در شهرستان رودبارجنوب و ۶ تیم از جنوب کرمان در مناطق سیلزده قلعه گنج مستقر شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیشترین میران خسارت سیلاب جنوب کرمان را در رودبارجنوب اعلام کرد و گفت: ۷۰ هزار نفر از اهالی این شهرستان متاثر از خسارت های سیل هستند که عمدتا در مناطقی همچون برجک، زهکلوت، میان درآن و بویینگ قرار دارد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت فعالیت تیم های بهداشتی را شامل واحدهای بهداشت و محیط و نیز بیماری ها عنوان و تاکید کرد که این تیم های بهداشتی در این ایام به صورت شبانه روزی خدمات رسانی می کنند.

صادقی بررسی آب شرب و فاضلاب، آموزش، کنترل و تایید سلامت تغذیه گروه های آسیب پذیر و نیز رصد و پیشگیری از بیماری هایی مانند گزش حشرات را از جمله خدمات این تیم های بهداشتی در مناطق سیلزده جنوب کرمان برشمرد.

وی ادامه داد: فعالیت عمده تیم های عملیاتی اعزامی شامل بازدید از منابع آبی، کلرسنجی، کلرزنی و نمونه برداری میکروبی آب آشامیدنی و گندزدایی و سم پاشی سطوح، بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، آموزش خانوارها در زمینه جلوگیری از شیوع بیماری، همچنین بیماریابی التور، سالک، مالاریا و سایر اقدامات برای برقراری نظام مراقبت بیماری های واگیر است.

خدمات رسانی در حوزه بهداشت و درمان از طریق چهار دانشگاه علوم پزشکی کرمان، رفسنجان، بم، جیرفت و دانشکده علوم پزشکی سیرجان ارائه می شود. دانشگاه علوم پزشکی جیرفت کار خدمات رسانی به هفت شهرستان جنوبی استان کرمان شامل جیرفت، منوجان، کهنوج، فاریاب، رودبارجنوب، قلعه گنج و عنبرآباد را برععهده دارد.

سیل شدید طی چندروز اخیر مناطق گسترده ای از جنوب استان کرمان و نیز شرق این استان را دربرگرفته و خسارت های زیادی به بار آورده است؛ این سیل درحالی است که هفته گذشته نیز جنوب استان کرمان درگیر سیلاب خسارت آفرین بود.

برچسب‌ها کرمان دانشگاه علوم پزشکی جیرفت سیل بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری وقوع سیلاب در ۴ استان جنوبی و تلاش برای امدادرسانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرمان دانشگاه علوم پزشکی جیرفت سیل کرمان دانشگاه علوم پزشکی جیرفت سیل بهداشت و سلامت دانشگاه علوم پزشکی علوم پزشکی جیرفت خدمات رسانی جنوب کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۸۱۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار


به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: البته در سال‌های قبل شماری افراد مبتلا به مالاریا در سبزوارشناسایی شده بودند که خوشبختانه با انجام مراحل تشخیص سریع بیماری و شروع درمان به موقع، از انتقال محلی آن جلوگیری شده بود.

دکتر سیدمجید غضنفری افزود: مالاریا از بیماری‌های منتقله است که توسط پشه آنوفل از انسان آلوده به افراد سالم منتقل می‌شود و این پشه در اکثر مناطقی که دارای آبگیر، برکه و یا رودخانه باشند، به وفور دیده می‌شود.

وی گفت: این بیماری می‌تواند در صورت ورود افراد بیمار از مناطق آلوده کشور به مناطق پاک و گزش پشه آنوفل، به صورت محلی انتقال پیدا کند که خطر اپیدمی بیماری را نیز به همراه دارد.

او افزود: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر و جنوب کرمان از جمله مناطقی هستند که در آن بیماری مالاریا به صورت بومی وجود دارد و متاسفانه موارد فوق در سیستان و بلوچستان در حال افزایش است و افرادی که به عنوان مسافر و یا دلایل شغلی از جمله رانندگی، سربازی، خدمت نظامی و انتظامی و... به این مناطق رفت و آمد می‌کنند، در معرض خطر این بیماری قرار دارند.

دکتر غضنفری گفت: در صورت درمان نشدن به موقع بیماری، ضمن خطر مرگ و میر بالا، احتمال انتشار بیماری مالاریا از طریق گزش پشه آنوفل و انتقال آن به دیگران وجود دارد.

وی افزود: شهروندان در صورت مشاهده علایم تب و لرز شدید در خود، پس از سفر به مناطق آلوده، به پزشک و یا مراکز خدمات جامع سلامت، مراجعه کنند.

 

دیگر خبرها

  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • خواسته امروز آزادگان جهان، محو رژیم صهیونیستی از صحنه روزگار است
  • رشته دندانپزشکی کودکان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
  • اردوی جهادی ۷۰ نفره دانشجویان بسیجی علوم پزشکی گلستان
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در شهرستان دلفان
  • خدمت رسانی گروه‌های جهادی در مناطق کمتر برخوردار خانمیرزا
  • ۱۱۱ تیم عملیاتی هلال احمر در حال خدمات رسانی به سیلزدگان جنوب سیستان و بلوچستان هستند