Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@00:32:01 GMT

مجوز احداث مرکز نازایی جنوب کرمان صادر شد

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۰۲۴۰۴

مجوز احداث مرکز نازایی جنوب کرمان صادر شد

به گزارش ایرنا، دکتر علی اصغر خیرخواه عصر شنبه در نشست شورای مدیران دانشگاه علوم پزشکی جیرفت راه اندازی مرکز نازایی جنوب کرمان را برای اولین بار در این منطقه خدمتی ماندگار برای مردم عنوان کرد.

وی ادامه داد: با راه اندازی این مرکز اهالی جنوب کرمان مجبور نیستند برای دریافت خدمات ناباروری به استان یزد و دیگر مناطق مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه هزینه های مرکز ناباروری تحت پوشش بیمه سلامت قرار می گیرد، افزود: هزینه مراجعه کنندگان بسیار کم می شود و این خدمتی بزرگ به مردم منطقه بوده چرا که خدمات را در منطقه خود با کمترین هزینه دریافت می کنند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جیرفت به سفر ریاست محترم جمهور به مناطق سیل زده اشاره کرد و ضمن تشکر از همراهی و همدردی حجت الاسلام رئیسی با مردم مناطق سیل زده جنوب کرمان گفت: با تمام توان و تلاش به مردم مناطق سیل زده خدمت رسانی می کنیم.

وی با بیان اینکه قبل از سیلاب اخیر اعضای ستاد بحران دانشگاه علوم پزشکی جیرفت آماده باش کامل بودند، گفت: در سیلاب اخیر تیم های بهداشتی در مناطق سیل زده حاضر بوده و خدمات رسانی می کردند.

وی افزود: معاونین بهداشتی و درمان دانشگاه علوم پزشکی جیرفت طی جریان سیلاب اخیر در مناطق سیل زده حاضر بودند و از نزدیک خدمات رسانی به مردم سیل زده را رصد می کردند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جیرفت به برنامه ریزی دقیق این دانشگاه در جریان سیلاب اشاره کرد و از هدف گذاری قبل و بعد از سیلاب خبر داد و گفت: تیم های بهداشتی در مناطق سیل زده حاضر و در حال خدمت رسانی هستند.

وی با بیان اینکه پیش بینی های لازم برای جلوگیری از شیوع بیماری های عفونی و منتقله از آب و غذا انجام شده است، افزود: مراکز بهداشتی و درمانی با تمام تلاش آماده خدمت رسانی به مردم هستند.

خیرخواه به نشست روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور اشاره کرد و گفت: در این نشست بر نگاه عدالت و تعالی سلامت به عنوان شعار این وزراتخانه تاکید شد.

وی با بیان اینکه استفاده حداکثری از امکانات علوم پزشکی برای خدمت به مردم انجام شود، بر صرفه جویی و حفظ بیت المال تاکید کرد.

وی اظهار داشت: نگاه وزیر محترم بهداشت به مناطق محروم‌ و ایجاد عدالت است لذا در این راستا خانه های بهداشت تکمیل و به بهره برداری می رسند.

 سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جیرفت بر احتمال ایجاد موج دیگری از کرونا تاکید کرد و گفت: مردم سوش جدید کرونا(امیکرون) را جدی بگیرند و از عادی انگاری و سهل انگاری خودداری کنند.

وی با بیان اینکه پیشگیری بر درمان مقدم تر است، اظهار داشت: مردم حتما واکسیناسیون کرونا را انجام دهند و پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند.

وی بهترین راه مقابله با کرونا را واکسیناسیون و رعایت دستورالعمل های بهداشتی عنوان کرد و به اطلاع رسانی بیشتر برای افزایش مشارکت مردم در این زمینه تاکید کرد.

برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی جیرفت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی جیرفت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهداشت و سلامت دانشگاه علوم پزشکی جیرفت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهداشت و سلامت دانشگاه علوم پزشکی جیرفت مناطق سیل زده جنوب کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۲۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار


به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: البته در سال‌های قبل شماری افراد مبتلا به مالاریا در سبزوارشناسایی شده بودند که خوشبختانه با انجام مراحل تشخیص سریع بیماری و شروع درمان به موقع، از انتقال محلی آن جلوگیری شده بود.

دکتر سیدمجید غضنفری افزود: مالاریا از بیماری‌های منتقله است که توسط پشه آنوفل از انسان آلوده به افراد سالم منتقل می‌شود و این پشه در اکثر مناطقی که دارای آبگیر، برکه و یا رودخانه باشند، به وفور دیده می‌شود.

وی گفت: این بیماری می‌تواند در صورت ورود افراد بیمار از مناطق آلوده کشور به مناطق پاک و گزش پشه آنوفل، به صورت محلی انتقال پیدا کند که خطر اپیدمی بیماری را نیز به همراه دارد.

او افزود: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر و جنوب کرمان از جمله مناطقی هستند که در آن بیماری مالاریا به صورت بومی وجود دارد و متاسفانه موارد فوق در سیستان و بلوچستان در حال افزایش است و افرادی که به عنوان مسافر و یا دلایل شغلی از جمله رانندگی، سربازی، خدمت نظامی و انتظامی و... به این مناطق رفت و آمد می‌کنند، در معرض خطر این بیماری قرار دارند.

دکتر غضنفری گفت: در صورت درمان نشدن به موقع بیماری، ضمن خطر مرگ و میر بالا، احتمال انتشار بیماری مالاریا از طریق گزش پشه آنوفل و انتقال آن به دیگران وجود دارد.

وی افزود: شهروندان در صورت مشاهده علایم تب و لرز شدید در خود، پس از سفر به مناطق آلوده، به پزشک و یا مراکز خدمات جامع سلامت، مراجعه کنند.

 

دیگر خبرها

  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • خواسته امروز آزادگان جهان، محو رژیم صهیونیستی از صحنه روزگار است
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته دربیمارستان‌های کرمانشاه واسلام آباد غرب
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • کلنگ‌زنی پارک دادا و کاکا در بندرعباس